Perhatian kepada perunding hartanah beraftar!

Kini anda boleh memiliki laman web perunding hartanah dengan harga berpatutan!

Hai perunding hartanah! Adakah anda....

Belum mempunyai laman web?

Tidak mempunyai platform untuk klien kira kelayakan beli rumah, cari rumah idaman atau pemilik rumah ingin menjual rumah mereka?

Tidak mempunyai platform untuk tunjukkan success story anda?

KALAU ANDA PERNAH LALUI MASALAH DI ATAS, MAKNANYA ANDA PERLU ADA WEBSITE SENDIRI? KENAPA?

10 Sebab Kenapa Perunding Hartanah Perlu Ada Website Sendiri!

Pada hari ini ada lebih 40,000 perunding hartanah yang berdaftar dengan LPPEH (yang ada REN Tag) dan boleh dikatakan lebih 80% tertumpu di Lembah Klang. Itu belum kira yang tak ada REN Tag. Anda perlu KELIHATAN di mata pelanggan berbanding pesaing yang lain.

Website adalah juga tapak untuk BRANDING & POSITIONING. Anda corakkan content yang sesuai melalui website bagaimana anda nak pelanggan kenal anda. Anda nak jadi Pakar Subsale, Pakar UnderCon, Pakar Lelong, Pakar Hartanah Komersil, Pakar Jual Tanah, anda branding dan position-kanlah melalui website.

Dah lama jadi Perunding Hartanah mesti ada SUCCESS STORY, sharelah dalam website baru. Pelanggan suka berurusan dengan orang yang berjaya. Kalau tak ada website macam mana nak cerita. Dalam media sosial sentiasa kena tulis, tapi dalam website tulis sekali sahaja lekat di sana.

Himpunkan testimoni dalam website. Naikkan kredibiliti anda. Sekali lagi pelanggan kena percaya dengan anda berbanding 39,999 yang lain.

Ada website barulah orang percaya ini bukan bisnes main-main. Baru ada elemen TRUST. Pelanggan tengok ini SERIOUS BUSINESS ni. Barulah mereka yakin nak bagi kes.

Nak dapat listing baru pun lebih senang. Ada cara untuk anda guna website untuk MENJANA LEADS. Duduk diam-diam ada orang DM nak jual property. Senang kerja, pelanggan menyerah diri.

Website pun boleh jadi KEDAI. Masukkan semua listing anda di sini jadi lain kali kerja senang, orang tanya bagi sahaja link. Tak payah kelam kabut cari gambar cari details dalam handphone dengan dalam computer. Kiranya website juga boleh jadi channel ADVERTISING, MARKETING & PROMOTION anda.

Website anda punya. Anda ada kawalan kepadanya. Kalau media sosial, ia bukan kepunyaan anda dan ia berubah-ubah ikut kehendak tuan punya platform.

Website sendiri boleh letak berapa banyak page sekalipun. Nak letak page About Us, Check Market Value, Property Listing, Sell & Buy Procedure, UnderCon Project dan sebagainya. Suka hati anda. Ini hanya dengan satu domain dan satu hosting. Anda Cuma perlu share link kepada mereka yang berkenaan. Senang gila!

Akhir sekali, bukan ke bagus kalau anda ada PEKERJA yang bekerja untuk anda di alam maya yang tidak tidur 24 jam. Anda hanya bayar gajinya iaitu bayar domain dan bayar hosting sekali setiap tahun dan anda dapat pekerja yang setia.

Memperkenalkan website jimat untuk perunding hartanah!

Miliki website dengan cepat pada kadar minima! Jom tengok design yang ada:

Anda hanya perlu bayar sekali, kami sediakan semuanya!

Domain realestatenegotiator.me (alamat online website anda)

Server & Hosting (tempat simpan website anda dengan selamat)

Design (kami dah sediakan design website khas untuk perunding hartanah)

Copywriting (kami akan buat audience anda tertarik & terkejut melihat website anda!)

Platform Carian Rumah, Belian Rumah & Kira Kelayakan Beli Rumah.

Butang Whatsapp (Klien boleh hubungi anda terus melalui Whatsapp!)

Security & Maintenance (Jika ada masalah web kami uruskan semuanya)

QR Code untuk ke pautan website anda!

Notifikasi di Telegram & Database disimpan di Google Sheet apabila terima leads!

Pakej yang kami tawarkan untuk anda

Website Perunding Hartanah

(Hanya Untuk Design Tersedia Sahaja, Tiada Custom Design.)
RM299
RM 199
  • Tidak Termasuk Domain (Tambahan RM 50 untuk domain)
  • Renewal Fee RM 100 / Setahun
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 199)
  • Ayat promosi (Bernilai RM 99)
  • Maintenance (Bernilai RM 199 / Sebulan)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)

Macam mana nak tempah website perunding hartanah?

Staf PWG Media akan menghubungi anda untuk minta butiran lebih lanjut.

Langkah 3

Kami bina website anda (siap dalam 1-3 hari).

Langkah 4

Handover website & kami ajarkan cara menguruskan website anda.

Langkah 5

Tak Sabar Nak Letupkan Sales Hartanah?

Booking hari ini dengan mengisi maklumat di bawah dan buat bayaran. Kad kahwin digital anda akan dalam masa 1-3 hari. Kami akan hubungi anda jika kami perluan maklumat tambahan.

FAQ

Website anda siap hanya dalam tempoh 1-3 hari sahaja selepas kami terima semua info, gambar dan pembayaran penuh.

Biasanya berlaku kelewatan kerana pelanggan tidak memberi info penuh yang diperluka. Kecepatan untuk kami siapkan website bergantung pada anda.

Selepas website siap, anda diberi masa 3 hari untuk lihat dan cuba website anda. Jika terdapat sebarang perubahan, maklumkan untuk sebarang perubahan. Selepas 3 hari jika ada perubahan, anda akan di caj RM 50.

Anda boleh menambah atau buang apa-apa butiran yang anda mahu. Sekiranya anda ingin menambah butiran yang tiada dalam design tersedia, anda akan dikenakan servis caj kerana ianya tiada di dalam pakej asal.