Nak untung 100% jualan dari produk yang anda jual secara online?

Kami sedia uruskan minisite untuk anda kaut semua keuntungan jualan. Biar kami buat semuanya sebab ini kepakaran kami.

Kenapa anda perlu ada minisite sendiri?

Jika anda serius nak dapatkan jualan online dengan keuntungan 100% tanpa melibatkan pihak ketiga, anda perlu minisite jualan anda sendiri.

Tak perlu serahkan hasil keuntungan jualan penat kerja anda kepada pihak lain sedangkan anda boleh untung 100%

Tak perlu bayar caj setiap transaksi. Semua pembayaran pelanggan masuk semua ke akaun bank anda kecuali anda guna servis payment gateway.

Dah la anda bayar duit untuk iklan lepas tu kena bayar servis caj kepada pihak ketiga pula. Bila masa anda nak buat untung?

Siapa pihak ketiga ni? Mereka yang buat marketplace contohnya seperti Shopee dan Lazada.

Kenapa anda perlu ada minisite sendiri?

Jika anda serius nak dapatkan jualan online dengan keuntungan 100% tanpa melibatkan pihak ketiga, anda perlu minisite jualan anda sendiri.

Tak perlu serahkan hasil keuntungan jualan penat kerja anda kepada pihak lain sedangkan anda boleh untung 100%

Tak perlu bayar caj setiap transaksi. Semua pembayaran pelanggan masuk semua ke akaun bank anda kecuali anda guna servis payment gateway.

Dah la anda bayar duit untuk iklan lepas tu kena bayar servis caj kepada pihak ketiga pula. Bila masa anda nak buat untung?

Siapa pihak ketiga ni? Mereka yang buat marketplace contohnya seperti Shopee dan Lazada.

Minisite ni apa dan bentuknya macam mana?

Mungkin ada yang sebut minisite atau landing page atau website satu muka. Lihat demo yang kami hasilkan:

Dengan satu harga, kami sediakan semuanya untuk anda

Domain (Nama kedai online anda)

Hosting (Tempat simpan data web anda dengan selamat)

Server (Nak pastikan website anda dijaga tanpa masalah)

Design (Kami design web anda bagi cantik)

Ayat jualan (Kami akan buat pembaca tertarik untuk membeli selepas baca)

Order Form (Borang pelanggan isi maklumat dan beli dengan mudah)

Direct whatsapp (Boleh buat pelanggan terus whatsapp untuk terus beli)

Payment gateway (Boleh auto pembayaran kepada anda 24 jam)

Maintenance (Jika ada masalah web kami uruskan semuanya)

Renew (hanya setahun sekali sahaja jika masih ingin menjual)

Maintenance (Jika ada masalah web kami uruskan semuanya)

Renew (hanya setahun sekali sahaja jika masih ingin menjual)

Anda hanya fokus pada pemasaran dan hasil jualan sahaja sebab.......

Tak Perlu fikir untuk bayar setiap bulan untuk jaga web

Tak Perlu fikir untuk bagaimana nak susun dan Design web

Tak Perlu fikir untuk buat ayat jualan tarik pelanggan

Tak Perlu fikir untuk uruskan kalau Website down

Tak Perlu fikir untuk buat semula web jika kena serangan virus

Tak Perlu fikir untuk atasi masalah jika kena hack dengan hackers

Apa yang anda perlu buat bila ada minisite ni?

Iklankan minisite anda tanpa risau sebab Web patuh syarat iklan google adwords, facebook ads, instagram ads, tiktok ads

Langkah 1

Promosi web anda di mana-mana sebab ianya mesra desktop dan mobile phone

Langkah 2

Pelanggan mudah untuk membeli dan tidak serabut nak buat pembayaran

Langkah 3

Menunggu Jualan masuk selepas iklan

Langkah 4

Uruskan jualan dan pelanggan sahaja

Langkah 5

Pakej yang kami tawarkan untuk anda

Pakej Minimalis

(Background minisite warna putih sahaja)
RM 699
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)

Pakej Lengkap

(Background minisite warna)
RM 1390
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)
  • Order Form (Bernilai RM 199)

Pakej Auto Lengkap

(Background minisite warna)
RM 2679
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)
  • Order Form (Bernilai RM 199)
  • Payment gateway

Pakej yang kami tawarkan untuk anda

Pakej Minimalis

(Background minisite warna putih sahaja)
RM 699
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)

Pakej Lengkap

(Background minisite warna)
RM 1390
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)
  • Order Form (Bernilai RM 199)

Pakej Auto Lengkap

(Background minisite warna)
RM 2679
  • Domain (Bernilai RM 50)
  • Hosting (Bernilai RM 199)
  • Design (Bernilai RM 499)
  • Ayat jualan (Bernilai RM 199)
  • Maintenance (Bernilai RM 1999 / Setahun)
  • Direct whatsapp (Bernilai RM 59)
  • Order Form (Bernilai RM 199)
  • Payment gateway

Jadi tunggu apa lagi?

Booking hari ini dengan mengisi maklumat di bawah dan kami akan hantar kepada anda email borang untuk isi maklumat minisite yang anda mahukan.

FAQ

Minisite siap hanya dalam tempoh 10 hari sahaja selepas kami terima semua info, gambar dan pembayaran penuh.

Biasanya berlaku kelewatan kerana mereka yang mahu minisite tidak memberi info dan gambar berkaitan produk dengan lewat. Kami tidak dapat buat selagi tidak terima maklumat. Semuanya bergantung kepada anda.

Selepas minisite siap, anda diberi masa 7 hari untuk lihat dan test guna minisite. Jika terdapat sebarang perubahan, maklumkan untuk sebarang perubahan. Selepas 7 hari jika ada perubahan, akan di caj RM200.

Anda boleh menambah atau Add-On apa yang anda mahu. Setiap add-on akan dikenakan servis caj kerana ianya tiada di dalam pakej asal.

  • Setiap hujung tahun kami akan maklumkan sama ada anda mahu teruskan atau sebaliknya. Jika tidak mahu maklumkan pada kami. Jika ingin teruskan, anda hanya perlu bayar renew setahun sekali sahaja dengan harga RM199.